Acryl nagels met airbrush babyboom

Mooie nagels met een persoonlijke touch

Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Ineke Houtepen en ik ben 30 jaar oud. Tot 2017 werkte ik met veel plezier en passie in de ouderenzorg op een gesloten afdeling. Mijn hart ligt volledig bij het zorgen voor anderen. Van een glimlach van een ander krijg ik zelf ook een glimlach op mijn gezicht. Echter kan je in de zorg weinig meer écht aandacht geven zoals ik dat graag zou willen. Na mijn verhuizing van Den Haag naar Zwijndrecht nam ik het besluit om uit de ouderenzorg te stappen en de opleiding tot doktersassistente te gaan volgen, waar ik sinds 2020 voor gediplomeerd ben.

In de tussentijd wilde ik een verkorte opleiding tot Nagelstyliste doen zodat ik bij mijzelf nagels kon plaatsen als hobby. Dit bleek ik zo leuk te vinden dat ik overstapte op de allround opleiding zodat ik wat bij kon verdienen tijdens mijn opleiding. Sinds juli 2019 ben ik officieel Allround Nail Professional. Nu na ongeveer anderhalf jaar ligt mijn hart ook bij het nagelen en merk ik dat ik het zorgen voor, ook tijdens dit vak kan uitoefenen. 

Opleidingen en certificaten

2018 Young Nails - Intro to Young Nails
2018 Young Nails - Bootcamp Class
2019 Young Nails - Nagelversteviging
2019 Young Nails - Use Your Imagination
2019 Young Nails - Speed Art
2019 Young Nails - Synergy Gel For Succes
2019 Young Nails - Landelijk examen Nagelstyling
2019 Young Nails - Allround Nail Professional Award
2020 Barbicide - Hygiëne Certification
2020 Barbicide - Covid-19 Certification
2021 Loveness - Natural Nail treatment
2021 Loveness - Almond Shape Bootcamp
2021 Magnetic - Handpainted French
2021 Magnetic - Nail Your Business
2021 Loveness - Coffin Shape Bootcamp
2021 Wellness Academy - Brow mapping & Styling
2021 Wellness Academy - Lashlift
2022 Beauty Artists - Ombré & Curls
2022 Magnetic - Neon Party
2022 Magnetic - Unicorn Meets Art
2022 Loveness - Sugaring
2022 Loveness - Chrome Nails
2022 Loveness - Marbling & Hand Painting
2022 Loveness - Roses
2022 Loveness - Reversed Glitter Boom
2023 Wellness Academy - Henna Brows
2023 Winnaar Gold Award - 2e plaats voor beste nagelsalon in Zwijndrecht!

Gellak op de natuurlijke nagels

Waarom ben ik anders?

Persoonlijke aandacht staat bij mij voor op. Ik neem voor iedereen ruim de tijd en ik luister naar wat ú wilt. Ik heb een heel ruim assortiment kleuren en nail-art. Ik garandeer u dat u geen nummer bent maar dat ik uitgebreid de tijd voor u neem. Samen kijken we naar de meest geschikte behandeling en welke kleur het beste bij u past.

Heeft u mooie foto's op internet gezien van nagels die u graag zou willen? Stuur het naar me toe en ik ga mijn best doen om het voor u na te maken. Ik probeer graag nieuwe dingen uit en ben ontzettend leergierig. Met uw ideeën, creaties en feedback bent u mijn beste hulp om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik ben pas blij als u tevreden bent.

Benieuwd naar ervaringen van mijn klanten? Klik dan hier

Gel nagels met gellak en stempels

Wat ik aanbied

Ik werk uitsluitend met de internationale en nationale merken Young Nails, Loveness, Verin, EMI, PNS en Rediershof. Ik ben opgeleid tot het geven van heerlijke manicures en het werken met gellak, BIAB, slickpour, gel, acryl en acrylgel. Betreft beauty behandelingen werk ik met de top producten van Browtycoon en Perfect Eyelash, beide nationaal bekend. Met deze producten ben ik opgeleid tot het geven van de behandelingen brow mapping en brow styling, wenkbrauwen verven, wenkbrauwen waxen, wenkbrauwen verven, gezicht waxen, wimpers  verven en henna brows. Benieuwd wat het allemaal inhoudt? Kijk dan snel op de pagina behandelingen.