Nagelbehandelingen

Hier vind u een gedetailleerd overzicht van mijn behandelingen. Er zijn verschillende manieren om uw nagels te verstevigen, te verfraaien en te verlengen. 

Welk product voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van de conditie van uw natuurlijke nagels maar ook uw “lifestyle” is van invloed. Ien4you adviseert u graag over de mogelijkheden zodat er samen gekeken kan worden naar wat het best bij uw lifestyle en wensen past.

Kunstnagel behandelingen worden niet uitgevoerd bij personen jonger dan 18 jaar. Gellak behandelingen worden niet uigevoerd bij personen jonger dan 16 jaar. Uiteraard ben je in de salon altijd welkom voor het verzorgen van je nagels en handen. Toestemming en/of aanwezigheid van een ouder/verzorger is vereist!

Voor iedereen is er een geschikte behandeling te vinden, ongeacht leeftijd of staat van de nagels.

Bij Ien4you is de keuze reuze! 

Een enorm assortimenten kleuren en nail art!

Op dit moment beschikbaar in de salon:

BIAB: 78 kleuren
Slickpour: 10 kleuren
Rubberbase: 7
Acryl: 29 kleuren
Gel: 6 kleuren
Acrygel: 21 kleuren

Totaal aantal gellakjes: 709 kleuren!
Roze gellak: 159 kleuren
Rode gellak: 58 kleuren
Paarse gellak: 75 kleuren
Goude gellak: 13 kleuren
Blauwe gellak: 67 kleuren
Nude gellak: 54 kleuren
Bruine gellak: 29 kleuren
Oranje gellak: 22 kleuren
Gele gellak: 31 kleuren
Groene gellak: 51 kleuren
Grijze en zilveren gellak: 42 kleuren

Transparante gellak: 49 kleuren
Temperatuur gellak: 16 kleuren
Flash gellak: 13 kleuren
Glass gellak: 7 kleuren
Cat-eye gellak: 23 kleuren

Nail Art
Chrome en unicorn pigmenten: 75
Mermaid glitters: 21
Effect topgels: 22
Chameleon flakes: 30
Holographic chrome pigmenten: 41
Shatterd glass: 9
Spider gels: 10

Stempels: 200+
Stickers en decals: 1000+
Glitters: 143
Folies: 89
Manicures

Created with Sketch.

Mini manicure:                                                                                                            
Geen tijd of handigheid om uw nagels netjes te maken? Dan is de mini manicure ideaal voor u! De behandeling bestaat uit de nagels in vorm vijlen, het nagel oppervlakte egaal maken en afsluitend met een verzorgende nagelriem olie en handlotion.

Basis manicure:
Voor nette en verzorgde nagels. De behandeling bestaat uit het terugduwen van de nagelriemen, het in vorm vijlen van de nagels, het nagel oppervlakte egaliseren en polijsten, korte handmassage en afsluitend met een verzorgende nagelriem olie en handlotion.

Spa manicure:  
Heerlijk ontspannende behandeling waarbij de handen goed verwend worden met een warm olie badje, massage, scrub, nagelriemen verzorgen, nagels in vorm vijlen, verzorgende olie en een paraffine badje voor extra zachte en gehydrateerde handen.

Spa manicure incl. gellak:   
Spa manicure behandeling met een gellak naar keuze.

E-manicure/ combi-manicure/ Russian manicure:   
Last van stugge, harde, droge nagelriemen? Kom dan langs voor een E-manicure! Hierbij worden de (dode) nagelriemen op een veilige en verantwoorde manier verwijderd waardoor uw handen en nagels er weer netjes en verzorgd uitzien. Daarbij lijkt de nagel ook gelijk een stuk langer! De behandeling bestaat uit de nagels in vorm vijlen, het nagel oppervlakte egaal maken, de (dode) nagelriemen veilig en verantwoord verwijderen en afsluitend met een verzorgende nagelriem olie en handlotion.

Gellak op handen

Created with Sketch.

Nieuwe set:              
Een speciaal soort nagellak dat uithardt onder een UV- of LED-lamp. Sterker dan nagellak en blijft 3 tot 4 weken mooi. Incl. een mini manicure.

Verwijderen:                           
Voor het veilig en netjes verwijderen van de gellak zonder de eigen nagels te beschadigen, incl. mini manicure.

Verwijderen i.c.m. nieuwe set: 
Het verwijderen van de oude set gellak, een mini manicure en het opbrengen van een nieuwe set gellak. Incl. mini manicure.


Gellak op voeten

Created with Sketch.

Nieuwe set:
Een speciaal soort nagellak dat uithardt onder een uv- of led-lamp. Sterker dan nagellak en blijft 3 tot 4 weken mooi. Incl. een mini manicure.

Verwijderen:  
Voor het veilig en netjes verwijderen van de gellak zonder de eigen nagels te beschadigen, incl. mini manicure.

Verwijderen i.c.m. nieuwe set:    
Het verwijderen van de oude set gellak, een mini manicure en het opbrengen van een nieuwe set gellak. Incl. mini manicure.

Nagelreconstructie met acryl:  
Wanneer u last heeft van afwijkend groeien van de teen nagel kan u zich schamen voor uw voeten als u open schoenen draagt. In sommige gevallen dan dit verholpen worden door een nagelreconstructie met acryl. Hierdoor kan ik een kunst teen nagel plaatsen die vervolgens op een echte teen nagel lijkt welke u ook gewoon kunt lakken indien gewenst. 

Versteviging natuurlijke nagel

Created with Sketch.

Rubberbase:
Een verstevigende base coat die met of zonder gellak kan worden aangebracht om scheuren en breken te voorkomen.

*NIEUW* Brush on Fiber:   
Een verstevigende base coat met fiber deeltjes die met of zonder gellak kan worden aangebracht om scheuren en breken te voorkomen. Net wat steviger en minder flexibel dan de rubberbase door de fiber deeltjes die in het product verwerkt zijn.


*NIEUW* Brush on Love (BIAB):
BIAB, ofwel Builder in a Bottle. Een stevig gel product dat met of zonder gellak mooi egaal op de natuurlijke nagel aangebracht kan worden om de nagel extra versteviging te geven wanneer rubberbase of brush on fiber niet voldoende stevigheid geeft. 

BIAB

Created with Sketch.

Nieuwe set: 

BIAB, ofwel Builder in a Bottle. Een stevig gel product dat met of zonder gellak mooi egaal op de natuurlijke nagel aangebracht kan worden om de nagel extra versteviging te geven wanneer rubberbase of brush on fiber niet voldoende stevigheid geeft.

Nabehandeling:   
Het verwijderen van de gellak, het opnieuw in vorm vijlen van de nagels en het opbrengen van een nieuw laagje BIAB. Incl. mini manicure en gellak.

Verwijderen:
Het verwijderen van de BIAB op een veilige manier zonder de eigen nagels te beschadigen. Incl. mini manicure.
 

Slickpour

Created with Sketch.

Nieuwe set: 
Een verstevigend laagje, speciaal voor zwakke en dunne nagels met een heel natuurlijk resultaat. Hierdoor zijn ze niet kwetsbaar meer voor stoten en kunnen ze mooi doorgroeien. Incl. mini manicure en gellak. Incl. mini manicure.

Nabehandeling:   
Het verwijderen van de gellak, het opnieuw in vorm vijlen van de nagels en het opbrengen van een nieuw laagje slickpour. Incl. mini manicure en gellak.

Verwijderen:
Het verwijderen van de slickpour op een veilige manier zonder de eigen nagels te beschadigen. Incl. mini manicure.

Gel, acryl en acrylgel

Created with Sketch.

Nieuwe set nagelversteviging:
Een sterke verstevigende laag, vooral geschikt om de eigen nagels te behoeden van breken en scheuren. Incl. mini manicure en gellak.

Nieuwe set met verlenging:  
De eigen nagels worden langer gemaakt met behulp van tips of sjablonen. Daar overheen komt een sterke verstevigende laag om de nagels te behoeden van breken en scheuren. Incl. mini manicure en gellak.

Nabehandeling:        
Het verwijderen van de gellak en de bovenste laag van de gel/ acryl om vervolgens het uitgegroeide deel bij de nagelriem weer 'op te vullen met een nieuwe laag gel/ acryl. Incl. mini manicure en gellak.

French manicure:      
Een transparante roze basis met een strakke witte rand aan het uiteinde. De witte rand kan ook vervangen worden door een kleur of glitters.

Babyboom:   
Een transparante roze basis met een wit uiteinde dat overloopt in het roze. De witte rand kan ook vervangen worden door een kleur of glitters.

Full color of glitter:
Acryl of gel dat al in een kleur is of gemend is met glitters. Hierover hoeft geen gellak meer, alleen topcoat.

Verwijderen:  
Het verwijderen van de gel of acryl op een veilige manier, zonder de eigen nagels te beschadigen. Incl. mini manicure.

Nagelbijt arrangement

Created with Sketch.

Met dit arrangement heeft u 90% kans om van het nagelbijten af te komen en mooie, gezonde en lange nagels te krijgen (mits u zich aan de afspraken houdt). We maken 8 afspraken in 10 weken bestaande uit een nieuwe set, nabehandelingen en eventuele reparaties. U krijgt er een speciale nagelvijl bij om eventuele randjes weg te vijlen in plaats van te bijten of pulken. Ook krijgt u er een speciale nagel olie van hoge kwaliteit om de nagelriemen losser en zachter te maken zodat de nagels beter kunnen doorgroeien. Tijdens de behandeling werk ik met acryl of acrygel. De behandeling is incl. een manicure en gellak.

Paraffine behandeling

Created with Sketch.

Een badje van warme gesmolten was waar de handen, ingesmeerd met verzorgende lotion, meerdere malen worden ingedompeld en vervolgens in speciale handschoenen worden ingepakt. Door de warmte worden de poriën van de huid geopend waardoor de lotion extra goed in kan trekken en de handen door en door verzorgd worden. Zeer geschikt voor mensen met erg droge handen, winterhanden, reuma en artrose. De warmte maakt dat de gewrichten soepeler en minder pijnlijk worden.                                  

Nagellak behandeling tot 16 jaar

Created with Sketch.

Nog niet oud genoeg voor kunstnagels maar wil je wel graag mooie en verzorgde nagels? Kom dan langs voor een luxe nagellak behandeling! 
Je krijgt een mini manicure, nagellak kleur naar keuze, 2 nagels met nail art naar keuze en de behandeling wordt afgesloten met heerlijke famous nail dadi nagelriem olie én luxury dadi lotion!                                 

Nail art en overige

Created with Sketch.

Er zijn veel mogelijkheden betreft nail art zoals stickers, stempels, folies, glitters, chrome pigmenten, chameleon pigmenten, holographic pigmenten, handpainting, steentjes, ornamenten, sugaring en airbrush nails. Daarnaast zijn alle ideeën bespreekbaar. 

Onderhoud nagels

Created with Sketch.

 

 • Geen olie of handcrème gebruiken op de dag van de behandeling. Dit laat een vettige laag achter waardoor het product minder goed hecht.
 • Onder de nagels is een perfecte broedplaats voor bacteriën. Houd daarom de nagels goed schoon. Mocht u de nagels een keer lelijk breken of scheuren waardoor er een open wond ontstaat, gaan alle bacteriën onder de nagels direct de wond in met erg pijnlijke ontstekingen als gevolg. 
 • Gelieve niet de nagels schoonmaken met scherpe voorwerpen. Hier kunt u wondjes mee maken en gelijk de bacteriën in de wond duwen. 
 • U kunt de nagels het makkelijkst schoonmaken met een oude tandenborstel of een nagelborstel met witte tandpasta. Dit heeft een antibacteriële werking en een wittend effect zodat de nagels mooi schoon blijven. 
 • Verzorg uw nagels goed door minimaal 2 keer per dag nagelriem olie te gebruiken zodat uw nagelriemen zacht en soepel blijven. 
 • Ook al voelen de nagels veel sterker, het is geen gereedschap. Gebruik uw kunstnagels hoe u uw eigen nagels ook gebruikte. 
 • Als u nagellak wilt verwijderen, gebruik dan nagellak remover zonder aceton. Aceton tast de kunstnagel aan waardoor deze los kan laten. 
 • Bij gebruik van chemische producten, schoonmaakmiddelen, haarverf en bepaalde kruiden kunnen de nagels verkleuren, beschadigen en/of loslaten. Draag daarom handschoenen hierbij. 
 • Wanneer u in de tuin werkt ook handschoenen dragen. In aarde zitten veel schimmels en gisten die onder de nagel voor schade zorgen. 
 • Knip nooit in de kunstnagel, deze zal breken of scheuren. U kunt de nagels wel vijlen. Gebruik dan altijd een kartonnen vijl en geen ijzeren. 
 • Door stoten en peuteren aan de nagels kunnen luchtrandjes ontstaan. Wanneer u dit opmerkt is het raadzaam om de nagels eerder bij te laten werken. Vooral niet aan de randjes peuteren! 
 • Meld het altijd wanneer u medicijn gebruikt, dit kan invloed hebben op de nagels. Deze kunnen loslaten of breken, Dit geldt ook voor hormonale veranderingen zoals zwangerschap of de overgang. 
 • Krijgt u, binnen 24 uur na de behandeling, last van irritatie, rode huid rondom de nagels, loslaten van de huid en/of blaasjes rondom de nagels? Dan kan er sprake zijn van een allergie. Neem zo snel mogelijk contact met mij op om ze te laten verwijderen. Dit mag natuurlijk ook bij twijfel of andere vragen